VRACHTWAGEN HUREN

Een vrachtwagen huren met kettingsysteem in Daarle en omgeving kan bij Time2Rent. Deze containerauto is beschikbaar voor de verhuur, inclusief chauffeur. U kunt deze vrachtauto voor veel verschillende doeleinden gebruiken. Voor grote of kleine klussen, met of zonder container, is deze vrachtauto zeer geschikt.

8 ton multi-crane
8 ton multi-crane

CONTAINERAUTO MET KETTINGSYSTEEM

Onze containerauto met kettingsysteem is een nette vrachtauto met daarbij een kettingsysteem welke ervoor zorgt dat er een container (op)geladen kan worden. Ook containers huren kan bij Time2Rent in Daarle. Deze containerauto kunt u inzetten tijdens (af)gravingswerkzaamheden, voor het vervoeren van zand of andere grondstoffen. Daarnaast kunnen er natuurlijk ook vele andere materialen vervoerd worden met containers.

CONTAINER HUREN VOOR SLOOP OF VERBOUWING

Time2Rent verhuurt en verzorgt machines en de service om de sloop en/of verbouwing van woningen of andere panden te realiseren. Alle materialen en soorten afval die hierbij vrijkomen kunnen op een eenvoudige en snelle manier afgevoerd worden met behulp van de containerauto met kettingsysteem.

Het afval (denk aan; asbest, puin, hout, bouwsloop, zand etc) kan verzameld worden in de container die geleverd wordt op de bouwplaats, door middel van de containerauto. Na afloop van de (ver)bouw en/of sloopwerkzaamheden kan de container door middel van het kettingsysteem opgeladen worden op de containerauto.

Onze chauffeur vervoert de container daarna naar de juiste plaats om alle materialen af te voeren. U kunt dus op een snelle en effectieve manier uw verbouw en/of sloopwerkzaamheden regelen.

KenmerkWaarde
Laadvermogen:21.750 kg
Kettingsysteem:28 ton
8 ton multi-crane

VRACHTAUTO MET EXTRA CONTAINER

Onze containerauto met kettingsysteem is tevens te huur met een extra trailer. Deze trailer kan achter de auto gekoppeld worden en zorgt hiermee voor nog meer capaciteit.

Hierbij kunt u denken aan het (mee)vervoeren van een graafmachine (plaats hier de link naar de graafmachine), een verreiker of onze multi-crane. Deze opties zijn interessant omdat deze machines, zoals bijvoorbeeld de verreiker, ook ingezet kunnen worden tijdens de verbouw- en/of sloopwerkzaamheden. Denk hierbij aan het verwijderen van dakplaten of anderen sloopwerkzaamheden.

Zodoende heeft u alle benodigdheden op de juiste plaats om op een optimale en effectieve manier aan de slag te gaan.

EEN GESCHIKTE VERREIKER HUREN VOOR ELKE TOEPASSING

Naar welk type verreiker bent u op zoek? Bij Time2Rent verhuren we passende type verreikers voor vele branches en toepassingen.

De verreikers in ons assortiment hebben een maximaal hefvermogen van 5000 kg en de multi-crane zelfs 8000 kg. De verreikers hebben een bereik van respectievelijk 21 en 25 meter. De multi-crane heeft een bereik van 21 meter. Hierdoor heeft u voor elke situatie of elk karwei voldoende mogelijkheden.

PASSEND ADVIES OVER HET HUREN VAN EEN VERREIKER / MULTI-CRANE

We streven altijd naar de optimale service kwaliteit. Daarom staat er een ervaren verhuurteam voor u klaar dat u graag voorziet van alle benodigde informatie.

Heeft u vragen over een specifieke verreiker of multi-crane of bent u zich juist nog aan het oriënteren? Geen probleem, in alle gevallen kunt u gerust contact met ons opnemen.

Dankzij jarenlange ervaring in diverse branches zijn wij in staat om u van specialistisch en persoonlijk advies te voorzien. Bovendien komen we graag bij u langs op locatie om uw wensen en doelen optimaal in beeld te kunnen brengen en om op die manier compleet aan uw vraag te kunnen voldoen.