FAQs

Al je vragen en antwoorden op 1 plek

Een paar van je vragen:

Over T2R Vriezenveen (12)

Wat is Time2Rent?
Time2rent is onze oude naam, we heten nu T2R. Wij zijn gespecialiseerd in puin recycling, verreiker verhuur, transport en hebben op onze locatie in Vriezenveen een afvalbrengpunt.
Hoe kan ik contact opnemen met Time2Rent?
Via telefoonnummer 0546 603422, mail info@t2r.nl of op kantoor tijdens openingstijden aan de Zonnekracht 24 in Vriezenveen.
Wat zijn de openingstijden van Time2Rent?
Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 16.00 geopend en op zaterdag van 8:00 tot 12:00.
Wat zijn de huurkosten?
Afhankelijk van de locatie en de duur van de klus kunnen de kosten variëren, kijk op www.t2r.nl/verreikers om een calculatie te maken van de kosten.
Zijn er borgkosten?
U hoeft bij ons geen borg te betalen, aangezien wij onze verreikers verhuren incl. gediplomeerd en ervaren personeel.
Kan ik met de pin betalen bij T2R in Vriezenveen.
Ja u kunt bij ons met pin betalen.
Werk zoeken in Vriezenveen?
Bij T2R zijn we altijd opzoek naar goede medewerkers, kijk op onze website op de pagina "werken bij" voor alle openstaande vacatures.
Waar kan ik een verreiker huren?
T2R heeft een groot assortiment verreikers beschikbaar in Twente. Onze verreikers worden ingezet incl. gecertificeerd en ervaren personeel.
Puinbreker bedrijf?
T2R is in het bezit van een mobiele puinbreker voor grote projecten, neem contact op voor de mogelijkheden en een snelle inzet.
Hoe kan ik een offerte aanvragen voor jullie diensten?
Via onze website kunt u een offerteaanvraag doen. Voor puinbreken of onze mobiele puinbreker kunt u de pagina www.t2r.nl/puin-recycling bezoeken en direct een aanvraag indienen. Vanzelfsprekend kunt u ons ook mailen of bellen.
T2R is gecertificeerd en verzekerd
Ja, we zijn gecertificeerd volgens de BRL 2506-normen en zijn volledig verzekerd. U kunt met een gerust hart met ons samenwerken.
Wat is het verschil tussen menggranulaat en zand?
Zand heeft een veel fijnere structuur en wordt daarom vooral ingezet voor oppervlakte toepassingen. Menggranulaat is een mengsel van verschillende aggregaten waaronder stenen, grind en een gedeelte zand en/ of steenstof.

Over afvalbrengpunt Vriezenveen (6)

Waar kan ik goedkoop afval storten in Twente?
Kijk op onze pagina "afvalbrengpunt" voor de actueele prijzen voor het storten van afval in de gemeente Twenterand.
Mag ik als particulier ook afval storten bij t2r
Bij T2R mag je zowel zakelijk als particulier afval storten.
Waar is een afvalbrengpunt in de buurt van Almelo?
T2R afvalbrengpunt ligt op 6 kilometer van hartje Almelo en is gemakkelijk te bereiken via de van Rechteren Limpburgsingel.
Waar is een afvalbrengpunt in de buurt van Geesteren?
Op 10 minuten rijden van Geesteren ligt ons afvalbrengpunt, u kunt deze gemakkelijk bereiken via de Vriezenveenseweg.
Waar is een afvalbrengpunt in de buurt van Westerhaar Vriezenveensewijk?
Binnen 2 kilometer vindt u het afvalbrengpunt van T2R, deze is via de N36 gemakkelijk te bereiken door de afslag Almelo- Noord, Geesteren, Tubbergen, Ootmarsum te nemen.
Mag ik ook huishoudelijk afval storten bij T2R
Nee helaas verwerken wij geen huishoudelijk afval, wel grof huishoudelijk afval.

Veel gestelde vragen door T2R klanten in Almelo. (6)

Wie kan ik grondwerk laten doen in Almelo?

T2R heeft ervaren grondwerkers in dienst voor al u klussen omtrent grondwerken en zandverwerking, voor meer informatie en onze prijscalculater  KLIK HIER

Kraan of graafmachine huren met machinist in Almelo?

We hebben zowel kranen als verreikers beschikbaar voor elke hijs of graafklussen, KLIK HIER om naar het overzicht te gaan van de beschikbare machines.

Bedrijf voor zand transport nodig in Almelo?

T2R heeft niet alleen verschillende soorten grond en zand op voorraad bij onze vestiging om de hoek van Almelo, maar kan ook het transport voor u organiseren. KLIK HIER om direct een aanvraag te doen.

Afval container voor slopen huren in Almelo?

U bent opzoek naar een container voor bouw en of sloop afval dan kunnen wij deze snel op locatie brengen, KLIK HIER om de kosten te berekenen en de juiste container te bestellen.

Bouwcontainer huren in Almelo?

Bent u op zoek naar een bouwcontainer voor het verwerken van afval op de bouwplaats dan kan T2R dit voor u organiseren, we hebben scherpe prijzen en we regelen het snel. 

GA NAAR OVERZICHT

Afvalbrengpunt in de buurt van Almelo?

T2R heeft in 2023 een afvalbrengpunt geopend in Vriezenveen, dit is gemakkelijk te bereiken vanuit Almelo via de Oosterweilandweg. KLIK HIER om onze prijzen te zien per type afval. 

Over verreiker verhuur (6)

Hoe kan ik een verreiker huren?
U kunt snel en eenvoudig contact opnemen en we helpen u graag ook kunt u naar T2R.nl/verreikers gaan en direct de juiste verreiker uitzoeken.
Wat is het grootste voordeel van een verreiker ten opzichte van een hoogwerker
Een hoogwerker is bedoelt om mensen mee op hoogte te zetten, een verreiker kan naast personen ook pallets en andere ladingen op hoogte brengen. Daarnaast zijn er verschillende opzetstukken voor verreikers waardoor je bijvoorbeeld takken of bomen kan zagen zonder ladder of hoogwerker.
Wat is het maximale gewicht dat een verreiker kan tillen
De multi crane van T2R heeft een maximaal hef vermogen van 8000 kilo (8 ton). Per klus bekijken wij wat de beste machine is om in te zetten en er zijn zelfs klussen geweest waarbij we met meerdere machines tegelijk een object op hoogte hebben gebracht. Hierdoor zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt.
Waarom zou ik een verreiker huren met machinist
Wij verhuren onze verreikers met machinist om er voor te zorgen dat elke klus op de juiste manier wordt aangevlogen. Het zijn grote machines met veel kracht en een grote reikwijdte. Het is dus verstandig om een verreiker in te zetten met iemand als bestuurder die weet wat hij doet.
Wat is het verschil tussen een shovel en een verreiker?
Een shovel heeft een vaste reikwijdte en heeft normaal gesproken geen draai mogelijkheden om haar as. Je kan een verreiker dus zien als een uitgebreide shovel die multifunctioneel kan zijn door haar opzetstukken. Opzetstukken kunnen een lier zijn waardoor je een bouwkraan hebt, palletvork waarbij je de verreiker als heftruck in kan zetten, een bak waardoor het een shovel/ baklader wordt maar ook opzetstukken zoals stenenklems over velkoppen behoren tot de mogelijkheid.
Wat wordt standaard meegeleverd bij een verreiker?

Standaard levert T2R een vorkenbord en een jib mee bij de inzet van een verreiker. Bekijk onze Verreikers.

Over puinrecycling T2R (13)

Puinbreker inzetten op locatie incl. doorverkoop mogelijkheden?
Bent u opzoek naar een puinbreker op locatie tijdens een sloop project en wilt u het gebroken puin direct door verkopen dan bent u bij T2R in Vriezenveen aan het juiste adres.
Menggranulaat kopen
T2R heeft dagelijks vullende voorraad Menggranulaat beschikbaar tegen scherpe prijzen. Ook kunnen wij transport voor u verzorgen.
Wat is een mobiele puinbreker?
Een mobiele puinbreker is een machine die wordt gebruikt om bouwafval en sloopmateriaal te verkleinen en te recyclen. Onze puinbrekers zijn gecertificeerd volgens BRL 2506-normen voor milieuvriendelijke en duurzame sloopprojecten.
Wat houdt de BRL 2506-certificering in?
De BRL 2506-certificering is een kwaliteitscertificaat dat aangeeft dat onze puinbreker voldoet aan strikte normen voor puinverwerking en milieuvriendelijkheid die door de Nederlandse overheid zijn vastgesteld. Het toont aan dat we ons inzetten voor duurzaamheid en efficiëntie.
Waar zijn jullie actief?
Wij bieden onze diensten aan in de Benelux (België, Nederland en Luxemburg) en Duitsland. Indien gewenst kunnen wij ook sloop en grondwerk op locatie doen inclusief transport.
Welk type sloopafval kan worden verwerkt met jullie mobiele puinbrekers?
Onze mobiele puinbrekers kunnen een breed scala aan sloopafval verwerken, waaronder beton, bakstenen, asfalt, stenen en meer. Neem contact met ons op voor specifieke informatie over wat we kunnen verwerken.
Hoe lang duurt het voordat mijn sloopafval wordt verwerkt en afgevoerd?
De verwerkingstijd varieert afhankelijk van de omvang van uw project. Neem contact met ons op voor een gedetailleerd overzicht van de doorlooptijd voor uw specifieke situatie.
Kan menggranulaat worden hergebruikt?
Ja, menggranulaat kan vaak worden gerecycled en hergebruikt in de bouwwereld. T2R kan het project zo organiseren dat u het product direct na het breken kan doorverkopen om op die manier kosten terug te winnen.
Hoe wordt menggranulaat geproduceerd?
Menggranulaat kan op verschillende manieren geproduceerd worden, echter kiest t2r ervoor om bouw en sloop puin te recyclen en daarna te zeven. Kortom; menggranulaat is het resultaat van het breken van gesteenten.
Wat zijn de specificaties en normen voor menggranulaat?
Dit is per land en regio verschillend, een belangrijke factor hierin is de grote van de deeltjes en de verschillende gesteenten die hiervoor zijn gebruikt.
Wat zijn de voordelen van het gebruik van menggranulaat?
Belangrijke voordelen van menggranulaat zijn dat bij T2R het bestaat uit gerecycled puin. Daarnaast zorgt Menggranulaat verwerking voor een hoge stabiliteit in de bouw maar ook goeie drainage capaciteit. Dit maakt het perfect voor de wegenbouw en het produceren van grote beton oplossingen.
Waar wordt menggranulaat voor gebruikt?
Menggranulaat kan op veel verschillende manieren worden ingezet, de belangrijkste is wegenbouw. Het dient als onderlaag voor veel asfaltwegen, parkeerterreinen en opritten. Daarnaast wordt een fijne vorm van menggranulaat ook veel gebruikt voor het ontwikkelen van betonproducten.
Menggranulaat bestellen
Bij T2R in Twente hebben we altijd een grote voorraad Menggranulaat beschikbaar, we kunnen de levering ook voor u organiseren.