GRAAFMACHINE HUREN MET MACHINIST

Een graafmachine huren in Daarle en omgeving bij Time2Rent, die voor vele doeleinden gebruikt kan worden. Graafmachines zijn uitermate geschikt voor preciesiewerken, vooral op bouwterreinen. Door de veelzijdigheid van deze machine kunt u van uw klus een succes maken.

Een graafmachine met machinist huren? Onze ervaren machinist zorgt ervoor dat de klussen veilig en secuur worden uitgevoerd en u met een tevreden gevoel achterblijft.

De graafmachine is erg geschikt voor het graven en verplaatsen van grote oppervlaktes grond. Denk hierbij aan het ontgraven en vlak maken van een bouwput, voorafgaand aan het storten van de fundering. Maar ook het verplaatsen of oppakken van een pallet stenen, het leggen van troittorbanden of ander verplaats- en grijpwerk behoort tot de mogelijkheden met deze veelzijdige machine.

Gewicht: 20,5 ton

8 ton multi-crane
8 ton multi-crane

SLOOPWERKEN MET BEHULP VAN EEN GRAAFMACHINE

Een ander groot voordeel van de 20.5 ton zware graafmachine is de inzet bij sloopwerken. Time2Rent is gespecialiseerd in grote sloopprojecten door heel Nederland. De graafmachine met machinist wordt hierbij veelvuldig gebruikt. Door de sorteergrijper, die als optie gehuurd kan worden, kan een gebouw makkelijk, snel en efficiënt gesloopt worden. De sorteergrijper kan verschillende onderdelen uit bijvoorbeeld een woning of gebouw, apart verwijderen en deze kunnen direct op de juiste plaats afgevoerd worden in open containers.

PUINBREKER IN COMBINATIE MET EEN GRAAFMACHINE

Daarnaast verhuren wij ook een vergruizer welke als extra onderdeel aan de graafmachine gemonteerd kan worden. Deze vergruizer vergruist grote stukken puin die niet door de puinbreker kunnen en/of passen. Ook dit wordt veel bij het sloopwerk ingezet.

8 ton multi-crane

TRANSPORT VAN DE GRAAFMACHINE

De graafmachine verhuur voor klussen in de omgeving van Daarle, Overijssel, maar ook op grotere afstanden binnen Nederland. Wij beschikken namelijk over een vrachtauto met diepladerwaarmee deze graafmachine op alle plaatsen in heel Nederland gebracht kan worden. Afstand is dus geen probleem.