Direct aanvragen?

Wij verhuren

VERREIKERS & MULTI-CRANES

De verreikers en multi-cranes kunnen worden uitgerust met diverse hulpstukken (vorkenbord, jib, (open)werkbak, jiblier, kraancontainer / puinbak, verlenglepels, etc.), zodat de verreiker en multi-crane inzetbaar is voor het saneren van daken, maar ook voor het omhoog draaien van dakpannen, stalen constructies plaatsen, dak- en wandbeplating plaatsen, en diverse bouw activiteiten.

VERREIKER MET VELKOP

Bomen snoeien / verwijderen?

Onze 21 en 25 meter roterende verreikers zijn inzetbaar met een velkop (zaagmachine) met Total Tree Control. Dit maakt het mogelijk om boomdelen gezaagd in positie te houden, waardoor het zeer geschikt is voor secuur en veilig werken.

MOBIELE PUINBREKERS

Met het huren van een mobiele puinbreker komt het afvoeren van ongebroken puin, asfalt of beton te vervallen. Dit reduceert transportkosten en u kunt het gebroken eindproduct (granulaat), direct weer gebruiken op locatie ten behoeve van verharding. De mobiele breekinstallatie is zeer flexibel inzetbaar en voldoet aan de eisen voor geluidsnormering en stofbestrijding. De ervaren operator die tevens de graafmachine bedient zorgt ervoor dat de mobiele breker en het breekproces optimaal verlopen.

VRACHTWAGENS

Middels onze vrachtwagens kunnen wij ook transport voor u verrichten.
Onze bakwagen is bijvoorbeeld uitgerust met een autolaadkraan ten behoeve van zelfstandig laden- en /of lossen. De trucks kunnen voorzien worden van een aanhanger, hetgeen efficiënt transport mogelijk maakt.

CONTAINERS

Wij leveren op elke gewenste plaats een container voor bedrijven en particulier. We hebben varianten beschikbaar van 10 t/m 40 m3.
We zijn uiteraard in het bezit van de afvalstoffenvergunning (VIHB) om verantwoord met uw afvalstromen om te gaan.

GRAAFMACHINES

Wij hebben zowel mobiele als rupsgraafmachines. Middels onze emissiearme rupsgraafmachine van 21 ton met stage IV motor, wordt ook bijgedragen aan een aanzienlijke CO2- & NOx*-uitstoot verlaging, hetgeen van belang kan zijn op uw project.

GENERATOREN

Wij verhuren ook moderne geluidgedempte (supersilent) generatoren zoals een 250 KVA generator met 1500 liter brandstoftank. Naast de aansluitingen per fase zijn de generatoren ook voorzien van de standaard aansluitingen zoals 32 en 63 Ampere etc.

nl_NLDutch