VRACHTWAGEN MET CHAUFFEUR HUREN

Een vrachtwagen met chauffeur huren in Daarle. De vrachtwagen is voorzien van een autolaadkraan. Het huren van een vrachtwagen met kraan is de ideale combinatie van hijswerk en transport.

Een autolaadkraan houdt in dat er een laadkraan is geplaatst op een vrachtauto. U hoeft dus geen aparte kraan(wagen) in te huren. De auto kan namelijk door de kraan zelf worden beladen of gelost. Een groot voordeel hiervan is dat u op de plaats van bestemming direct kunt beginnen met het lossen van de vracht. Zo gaat er geen tijd verloren en maakt u het uzelf makkelijk.

8 ton multi-crane
8 ton multi-crane

IDEALE COMBINATIE VAN HIJSWERK EN TRANSPORT​

De verhuur van een vrachtwagen met autolaadkraan is de ideale combinatie van hijswerk en transport. Vooral op plaatsen met beperkte ruimtes biedt de vrachtwagen met autolaadkraan een groot voordeel omdat de lading snel en eenvoudig gelost kan worden. Dit voertuig verzorgt dus het laden, lossen transport en hijsen. En dat allemaal met één voertuig! Erg efficiënt dus.

Hieronder enkele specificaties wat betreft de vrachtwagen met autolaadkraan:

KenmerkWaarde
Kleur:Wit
Lengte:7400 mm (7,4 m)
Breedte:2480 mm (2,48 m)
Vloeroppervlak:18,4 m2
Gewicht laadvermogen:13.950 kg

Voor kleine of grote klussen is de vrachtwagen met autolaadkraan van Time2Rent zeer geschikt. Denk hierbij aan het plaatsen of verplaatsen van hekwerken, machines, installaties, pallets en/of stenen etc.

Tevens wordt de autolaadkraan vaak ingezet voor het vervoeren en plaatsen van rijplaten. Het laadvermogen is maximaal 14 ton.

Daarnaast kan er achter de autolaadkraan een (lage) aanhager gekoppeld worden. Ook dit bespaart tijd en geld.

VRACHTWAGEN MET CHAUFFEUR HUREN​

Onze vrachtwagen wordt verhuurd met een ervaren en gecertificeerd chauffeur. Hij luistert naar uw wensen en zal u helpen om de juiste materialen op de juiste plaats te leveren.