Direct aanvragen?

Onze diensten

SLOOPWERKEN

Het slopen van gebouwen verzorgen wij van vergunningaanvraag tot en met de oplevering. Tijdens het sloopproces worden afvalstromen zoveel mogelijk aan de bron gescheiden, zodat een groot deel van het afval direct opnieuw bruikbaar is als grondstof. Het mobiel puinbreken en hergebruiken van het granulaat is hierbij een mooi voorbeeld.

(PUIN) RECYCLING

Bent u gebroken puin nodig en voornemens een gebouw te slopen of hebt u een berg puin? Middels onze mobiele puinbreker kunnen wij efficiënt uw puin op locatie breken. Hierdoor worden transportkosten gereduceerd alsmede stort- en aanschaf voorkomen.

ASBESTSANERING

Meestal gaat saneren vooraf aan het renoveren of slopen van gebouwen. Wij bieden de mogelijkheid om dit van asbestinventarisatie tot oplevering (vrijgave) op ons te nemen. Middels onze 21 en 25 meter roterende verreikers met werkbak kunnen wij op de meeste plekken efficiënt de golfplaten verwijderen.

GROENONDERHOUD

Onze 21 en 25 meter roterende verreikers zijn inzetbaar met een velkop (zaagmachine) met Total Tree Control. Dit maakt het mogelijk om boomdelen gezaagd in positie te houden, waardoor het zeer geschikt is voor secuur en veilig werken.

TRANSPORT

Naast eigen transport verrichten wij ook transport voor derden. Wij kunnen uw machines tot 23 ton vervoeren, maar ook stuks goederen en containers. Wij zijn o.a. in het bezit van een containerauto met laadvloer en aanhanger alsmede een bakwagen met autolaadkraan en aanhanger. Uiteraard zijn wij in het bezit van de benodigde vakdiploma alsmede eurovergunning en VIHB

ROOD VOOR ROOD

Door het slopen van (voormalige) agrarische bedrijfsgebouwen wordt het mogelijk om een nieuwe woning te bouwen. Tevens is het veelal mogelijk om de vierkante meters te benutten voor bijvoorbeeld een aanbouw / bijgebouw of om een bestaande bestemming om te zetten naar wonen.

nl_NLDutch