Reserveer direct

FAQs

Al je vragen en antwoorden op 1 plek

Een paar van je vragen:

Over T2R Vriezenveen (16)

Wat is Time2Rent?
Time2rent is onze oude naam, we heten nu T2R. Wij zijn gespecialiseerd in puin recycling, verreiker verhuur, transport en hebben op onze locatie in Vriezenveen een afvalbrengpunt.
Hoe kan ik contact opnemen met Time2Rent?
Via telefoonnummer 0546 603422, mail info@t2r.nl of op kantoor tijdens openingstijden aan de Zonnekracht 24 in Vriezenveen.
Wat zijn de openingstijden van Time2Rent?
Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 16.00 geopend en op zaterdag van 8:00 tot 12:00.
Wat zijn de huurkosten?
Afhankelijk van de locatie en de duur van de klus kunnen de kosten variƫren, kijk op www.t2r.nl/verreikers om een calculatie te maken van de kosten.
Zijn er borgkosten?
U hoeft bij ons geen borg te betalen, aangezien wij onze verreikers verhuren incl. gediplomeerd en ervaren personeel.
Kan ik met de pin betalen bij T2R in Vriezenveen.
Ja u kunt bij ons met pin betalen.
Werk zoeken in Vriezenveen?
Bij T2R zijn we altijd opzoek naar goede medewerkers, kijk op onze website op de pagina "werken bij" voor alle openstaande vacatures.
Waar kan ik een verreiker huren?
T2R heeft een groot assortiment verreikers beschikbaar in Twente. Onze verreikers worden ingezet incl. gecertificeerd en ervaren personeel.
Puinbreker bedrijf?
T2R is in het bezit van een mobiele puinbreker voor grote projecten, neem contact op voor de mogelijkheden en een snelle inzet.
Hoe kan ik een offerte aanvragen voor jullie diensten?
Via onze website kunt u een offerteaanvraag doen. Voor puinbreken of onze mobiele puinbreker kunt u de pagina www.t2r.nl/puin-recycling bezoeken en direct een aanvraag indienen. Vanzelfsprekend kunt u ons ook mailen of bellen.
T2R is gecertificeerd en verzekerd
Ja, we zijn gecertificeerd volgens de BRL 2506-normen en zijn volledig verzekerd. U kunt met een gerust hart met ons samenwerken.
Wat is het verschil tussen menggranulaat en zand?
Zand heeft een veel fijnere structuur en wordt daarom vooral ingezet voor oppervlakte toepassingen. Menggranulaat is een mengsel van verschillende aggregaten waaronder stenen, grind en een gedeelte zand en/ of steenstof.
Asbest verwijderen

Ga je zelf iets slopen en twijfel je of er asbest in de muren of het dak zit, dan is het verstandig om een kenner in te schakelen. De incubatie tijd van Asbest mag dan wel heel lang zijn, het is echt verre van gezond om er mee aan de slag te gaan. Zorg er voor dat je een specialist aanspreekt en vraagt naar de mogelijkheden. 

Volgorde van slopen

T2R adviseert de volgende volgorde

  1. Veiligheidskleding en vraag iemand met ervaring mee te kijken
  2. Waardevolle spullen controleren
  3. Asbest controle en waar nodig laten verwijderen
  4. Maak een plan op papier
  5. Begin met het Dak
  6. Breek muren en framewerk
  7. Probeer zo veel mogelijk te scheiden 
verwijderen van dakbedekking

Als je gaat slopen dan krijg je waarschijnlijk te maken met een dak. Het is goed om bij het slopen te beginnen met het dak. Dit kunnen platen, pannen of dakleer zijn en let goed op dat je dit apart bewaart voor dat je het naar een afvalbrengpunt brengt. Heb je het dak verwijdert dan kan je beginnen aan de dakconstructie. Deze zal in veel gevallen van hout zijn of een combinatie van hout en ijzer. Let goed op dat je vooral dakbedekking appart inleverd. Dit kan extra kosten met zich meebrengen op moment dat je dit onder bouw en sloop afval naar de stort brengt. 

Puin laten ophalen in Rijssen

T2R levert onderandere 10 kuub containers voor puin en grofpuin die wij brengen en weer halen. De kosten voor grofpuin per 10 kuub zijn 80 Euro en voor puin 40 Euro. Direct een Container reserveren klik hier

Over afvalbrengpunt Vriezenveen (6)

Waar kan ik goedkoop afval storten in Twente?
Kijk op onze pagina "afvalbrengpunt" voor de actueele prijzen voor het storten van afval in de gemeente Twenterand.
Mag ik als particulier ook afval storten bij t2r
Bij T2R mag je zowel zakelijk als particulier afval storten.
Waar is een afvalbrengpunt in de buurt van Almelo?
T2R afvalbrengpunt ligt op 6 kilometer van hartje Almelo en is gemakkelijk te bereiken via de van Rechteren Limpburgsingel.
Waar is een afvalbrengpunt in de buurt van Geesteren?
Op 10 minuten rijden van Geesteren ligt ons afvalbrengpunt, u kunt deze gemakkelijk bereiken via de Vriezenveenseweg.
Waar is een afvalbrengpunt in de buurt van Westerhaar Vriezenveensewijk?
Binnen 2 kilometer vindt u het afvalbrengpunt van T2R, deze is via de N36 gemakkelijk te bereiken door de afslag Almelo- Noord, Geesteren, Tubbergen, Ootmarsum te nemen.
Mag ik ook huishoudelijk afval storten bij T2R
Nee helaas verwerken wij geen huishoudelijk afval, wel grof huishoudelijk afval.

Veel gestelde vragen door T2R klanten in Almelo. (6)

Wie kan ik grondwerk laten doen in Almelo?

T2R heeft ervaren grondwerkers in dienst voor al u klussen omtrent grondwerken en zandverwerking, voor meer informatie en onze prijscalculater  KLIK HIER

Kraan of graafmachine huren met machinist in Almelo?

We hebben zowel kranen als verreikers beschikbaar voor elke hijs of graafklussen, KLIK HIER om naar het overzicht te gaan van de beschikbare machines.

Bedrijf voor zand transport nodig in Almelo?

T2R heeft niet alleen verschillende soorten grond en zand op voorraad bij onze vestiging om de hoek van Almelo, maar kan ook het transport voor u organiseren. KLIK HIER om direct een aanvraag te doen.

Afval container voor slopen huren in Almelo?

U bent opzoek naar een container voor bouw en of sloop afval dan kunnen wij deze snel op locatie brengen, KLIK HIER om de kosten te berekenen en de juiste container te bestellen.

Bouwcontainer huren in Almelo?

Bent u op zoek naar een bouwcontainer voor het verwerken van afval op de bouwplaats dan kan T2R dit voor u organiseren, we hebben scherpe prijzen en we regelen het snel. 

GA NAAR OVERZICHT

Afvalbrengpunt in de buurt van Almelo?

T2R heeft in 2023 een afvalbrengpunt geopend in Vriezenveen, dit is gemakkelijk te bereiken vanuit Almelo via de Oosterweilandweg. KLIK HIER om onze prijzen te zien per type afval. 

Alles wat je moet weten over slopen (3)

Veiligheid is het belangrijkste bij slopen

Je kent het wellicht wel, de grappige videootjes waar het mis gaat tijdens het slopen van een object. Daarom adviseert T2R om goed na te denken voor je begint te slopen en zorg voor de juiste veiligheidsmaatregelen en bijbehorende middelen. Veel middelen kan je kopen bij de lokale bouwmarkt. Denk aan een veiligheidsbril, gehoorbescherming, handschoenen en veiligheidsschoenen of laarzen.

Voordat je begint met slopen

Voordat je aan de slag gaat met je sloop klus is het goed om te kijken of er nog waardevolle of herbruikbare materialen te vinden zijn. Denk bijvoorbeeld aan radiatoren of houten balken. Daarnaast kan het ook interessant zijn om te kijken naar stalen profielen. Vaak is er nog best wel veel van waarde in een sloop project of zijn er zaken die je kan hergebruiken. Kijk ook eens op www.marktplaats.nl en zoek de objecten uit die je ziet. Daarnaast is het goed om de actuele staalprijs te checken op google (link naar google zoeken)

bouw sloopafval scheiden

Als je begint aan je sloopklus dan is het goed om zoveel mogelijk je afval te scheiden. Kijk ook een op onze pagina (of klik hier) met alle afvalsoorten om het prijs verschil te zien tussen bouwe en sloop afval en puin of gemengd puin. Puin is veel goedkoper om in te leveren en het is daarom zonde om dit in de container van bouw en sloop afval te gooien.

Over verreiker verhuur (7)

Hoe kan ik een verreiker huren?
U kunt snel en eenvoudig contact opnemen en we helpen u graag ook kunt u naar T2R.nl/verreikers gaan en direct de juiste verreiker uitzoeken.
Wat is het grootste voordeel van een verreiker ten opzichte van een hoogwerker
Een hoogwerker is bedoelt om mensen mee op hoogte te zetten, een verreiker kan naast personen ook pallets en andere ladingen op hoogte brengen. Daarnaast zijn er verschillende opzetstukken voor verreikers waardoor je bijvoorbeeld takken of bomen kan zagen zonder ladder of hoogwerker.
Wat is het maximale gewicht dat een verreiker kan tillen
De multi crane van T2R heeft een maximaal hef vermogen van 8000 kilo (8 ton). Per klus bekijken wij wat de beste machine is om in te zetten en er zijn zelfs klussen geweest waarbij we met meerdere machines tegelijk een object op hoogte hebben gebracht. Hierdoor zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt.
Waarom zou ik een verreiker huren met machinist
Wij verhuren onze verreikers met machinist om er voor te zorgen dat elke klus op de juiste manier wordt aangevlogen. Het zijn grote machines met veel kracht en een grote reikwijdte. Het is dus verstandig om een verreiker in te zetten met iemand als bestuurder die weet wat hij doet.
Wat is het verschil tussen een shovel en een verreiker?
Een shovel heeft een vaste reikwijdte en heeft normaal gesproken geen draai mogelijkheden om haar as. Je kan een verreiker dus zien als een uitgebreide shovel die multifunctioneel kan zijn door haar opzetstukken. Opzetstukken kunnen een lier zijn waardoor je een bouwkraan hebt, palletvork waarbij je de verreiker als heftruck in kan zetten, een bak waardoor het een shovel/ baklader wordt maar ook opzetstukken zoals stenenklems over velkoppen behoren tot de mogelijkheid.
Wat wordt standaard meegeleverd bij een verreiker?

Standaard levert T2R een vorkenbord en een jib mee bij de inzet van een verreiker. Bekijk onze Verreikers.

Waar in Vroomshoop kan je een verreiker huren

Huur je verreiker bij T2R in Daarle of Vriezenveen. Wij hebben vakkundig personeel en alle mogelijke opzetstukken voor uw klus. Bekijk hier ons aanbod of neem contact met ons op (klik hier voor onze contactpagina)

Over puinrecycling T2R (22)

Puinbreker inzetten op locatie incl. doorverkoop mogelijkheden?
Bent u opzoek naar een puinbreker op locatie tijdens een sloop project en wilt u het gebroken puin direct door verkopen dan bent u bij T2R in Vriezenveen aan het juiste adres.
Menggranulaat kopen
T2R heeft dagelijks vullende voorraad Menggranulaat beschikbaar tegen scherpe prijzen. Ook kunnen wij transport voor u verzorgen.
Wat is een mobiele puinbreker?
Een mobiele puinbreker is een machine die wordt gebruikt om bouwafval en sloopmateriaal te verkleinen en te recyclen. Onze puinbrekers zijn gecertificeerd volgens normen voor milieuvriendelijke en duurzame sloopprojecten.
Waar zijn jullie actief?
Wij bieden onze diensten aan in de Benelux (Belgiƫ, Nederland en Luxemburg) en Duitsland. Indien gewenst kunnen wij ook sloop en grondwerk op locatie doen inclusief transport.
Welk type sloopafval kan worden verwerkt met jullie mobiele puinbrekers?
Onze mobiele puinbrekers kunnen een breed scala aan sloopafval verwerken, waaronder beton, bakstenen, asfalt, stenen en meer. Neem contact met ons op voor specifieke informatie over wat we kunnen verwerken.
Hoe lang duurt het voordat mijn sloopafval wordt verwerkt en afgevoerd?
De verwerkingstijd varieert afhankelijk van de omvang van uw project. Neem contact met ons op voor een gedetailleerd overzicht van de doorlooptijd voor uw specifieke situatie.
Kan menggranulaat worden hergebruikt?
Ja, menggranulaat kan vaak worden gerecycled en hergebruikt in de bouwwereld. T2R kan het project zo organiseren dat u het product direct na het breken kan doorverkopen om op die manier kosten terug te winnen.
Hoe wordt menggranulaat geproduceerd?
Menggranulaat kan op verschillende manieren geproduceerd worden, echter kiest t2r ervoor om bouw en sloop puin te recyclen en daarna te zeven. Kortom; menggranulaat is het resultaat van het breken van gesteenten.
Wat zijn de specificaties en normen voor menggranulaat?
Dit is per land en regio verschillend, een belangrijke factor hierin is de grote van de deeltjes en de verschillende gesteenten die hiervoor zijn gebruikt.
Wat zijn de voordelen van het gebruik van menggranulaat?
Belangrijke voordelen van menggranulaat zijn dat bij T2R het bestaat uit gerecycled puin. Daarnaast zorgt Menggranulaat verwerking voor een hoge stabiliteit in de bouw maar ook goeie drainage capaciteit. Dit maakt het perfect voor de wegenbouw en het produceren van grote beton oplossingen.
Waar wordt menggranulaat voor gebruikt?
Menggranulaat kan op veel verschillende manieren worden ingezet, de belangrijkste is wegenbouw. Het dient als onderlaag voor veel asfaltwegen, parkeerterreinen en opritten. Daarnaast wordt een fijne vorm van menggranulaat ook veel gebruikt voor het ontwikkelen van betonproducten.
Menggranulaat bestellen
Bij T2R in Twente hebben we altijd een grote voorraad Menggranulaat beschikbaar, we kunnen de levering ook voor u organiseren.
Heeft T2R een KOMO productcertificaat Recyclinggranulaat

Ja T2R heeft het KOMO productcertificaat Recyclinggranulaat op basis van de BRL 2506-1, neem contact met ons op voor het BG nummer of kom bij ons langs in Vriezenveen. 

CONTACT

Heeft T2R het NL BSB productcertificaat Recyclinggranulaat

T2R heeft het NL BSB productcertificaat Recyclinggranulaat op basis van de BRL 2506-2 certificering. Heeft u interesse in onze recylcing kom dan eenvoudig met ons in contact.

CONTACT

Kan ik puin ook laten ophalen in Vroomshoop?

Ja, T2R kan een container bij u in Vroomshoop leveren. De kosten voor een 10 kuub container zijn 40 Euro voor puin en 80 Euro voor grofpuin. Direct een Container reserveren klik hier

Kan ik puin laten ophalen in Hardenberg?

Ja, T2R kan een container bij u in Hardenberg leveren. T2R vraagt voor een 10 kuub container met puin 40 Euro en voor grof puin en 80 Euro. Direct een Container reserveren klik hier

Puin laten ophalen in Almelo

Ja, T2R kan het puin bij u uit Almelo halen. De kosten hiervoor zijn ongeveer 40 Euro per 10 kuub voor puin en 80 Euro voor grofpuin.

Direct een Container reserveren klik hier

Puin laten ophalen in Hengelo

T2R brengt haalt graag het puin bij u op. Bij T2R betaald u voor grofpuin 80 Euro en voor puin 40 Euro per 10 Kuub. Direct een Container reserveren klik hier

Puin op laten halen in Wierden

Via T2R.nl kan u gemakkelijk een container bestellen en het puin bij u op laten halen. De prijzen voor grof puin zijn 80 Euro per 10 kuub en 40 Euro voor puin. Direct een Container reserveren klik hier

Puin laten ophalen in Nijverdal

Laat uw puin en grofpuin ophalen door T2R, we leveren een puin container aan huis en halen deze weer bij u op. Voor een 10 kuub container grofpuin betaald u 80 Euro en voor puin 40 Euro.

Puin laten ophalen in Tubbergen

Bij T2R huurt u gemakkelijk een puincontainer van bijvoorbeeld 10 kuub. U betaald dan 40 Euro voor puin en 80 Euro voor grofpuin. 

Zelf puin afvoeren

Bij T2R in Vriezenveen kunt u gemakkelijk zelf u puin inleveren. Met onze moderne weegbrug kunt u gemakkelijk en snel van u puin af. U betaald bij T2R 4 euro per ton voor puin en 8 euro per ton voor grofpuin. Ook kunt u uw aanhanger vol puin al brengen voor 10 euro.

Alles wat je moet weten voor verreiker huren in Overijssel (2)

Waar in Overijssel kan ik een verreiker huren?

Er zijn een aantal bekende verreiker verhuurders in Overijssel, hier is een overzicht:

T2R in Vriezenveen en Daarle huur eenvoudig en snel je verreiker op T2R.nl/verreikers

Riwal in  onder ander Zwolle en Hengelo, voor een overzicht van het aanbod kijk hier 

MZ verreiker verhuur in Markelo een link naar de website vindt je hier 

Verreiker verhuur Oost in Oldenzaal en Twello

Verreiker verhuur Bouwman in Staphorst, bekijk ook zijn aanbod op verreikerverhuurbouwman.nl

Verreik.nl in Raalte te bereiken via de website.

Richard Workel in Delden. Wil je alles te weten komen over verreiker verhuur in delden klik dan hier 

Wolf Verreiker verhuur in Oldebroek, meer informatie vindt je wolfverreikerverhuur.nl

 

Hoe ver van te voren moet ik een verreiker reserveren

Aangezien het aanbod van verreikers relatief hoog is, hoeft dit vaak niet ver van te voeren. Wel kan het zijn dat het door een bepaald seizoen extra druk is. Wij adviseren om een week van te voren contact op te nemen, echter komt een volgende dag reservering regelmatig voor. 

Informatie over afvalcontainers (3)

Container huren vriezenveen

Bent u op zoek naar een bedrijf die een afval of bouwcontainer aan huis kan leveren zodat u zicht kunt richten op uw project. Bekijk onze pagina met aanbod containers tussen de 10 en 40 kuub. Ook hebben wij big bags beschikbaar. Maak een keuze uit de juiste container en kies het soort afval dat u verwijderen wilt. Wij halen de container of de big bag weer bij u op. kijk op 2r.nl/containers voor informatie en prijzen

Container huren Daarle

Wij leveren ook onze afvalcontainers en bouwcontainers in Daarle. We hebben verschillende formaten beschikbaar waarbij de kleinste optie is een handige big bag. Deze kan u afhalen bij ons aan de Zonnekracht 24 in Vriezenveen en wanneer deze vol is met bijvoorbeeld puin of grofhuishoudelijk afval dan halen wij hem op elk gewenst moment weer bij u op. Bekijk het aanbod door hier te klikken.

container huren Almelo

Heeft u een bouw container nodig dan bent u bij T2R aan het juiste adres. Wij brengen de gewenste container bij uw adres in Almelo en halen deze weer op wanneer u dit wenst. Wilt u onze tarieven bekijken klik dan hier.