(Puin) Recycling

MOBIELE PUINBREKER HUREN

Een mobiele puinbreker kan bij T2R. Hiermee kunt u puin, asfalt of beton breken op locatie.

Daarnaast beschikt T2R over de beide delen van de BRL2506  certificering, welke er voor zorgt dat u het gebroken puin ook direct mag doorverkopen.

Onze Puin breker kan het 0-31,5 mm menggranulaat ook Komo gecertificeerd afleveren. Hiermee wordt zeker gesteld dat naast de milieutechnische aspecten ook voldaan wordt aan de civiel technische criteria, zodat het ingezet kan worden voor onder andere de aanleg van wegen etc.

Met het huren van een mobiele puinbreker komt het afvoeren van ongebroken puin, asfalt of beton te vervallen. Dit reduceert transportkosten en u kunt het gebroken eindproduct (granulaat), direct weer gebruiken op locatie ten behoeve van verharding.

De mobiele breekinstallatie is zeer flexibel inzetbaar en voldoet aan de eisen voor geluidsnormering en stofbestrijding. De ervaren operator die tevens de graafmachine bedient zorgt ervoor dat de mobiele breker en het breekproces optimaal verlopen.

 

  Product Prijs

Welkom bij T2R - Uw Specialist in Puinverwerking voor Grote Projecten Op zoek naar een efficiënte en milieuvriendelijke oplossing voor puinverwerking op locatie? T2R staat voor u klaar! Wij zijn uw betrouwbare partner voor puinbrekers en puinverwerking in Vriezenveen, Twente, Nederland. Waarom Kiezen voor T2R? Bij T2R begrijpen we dat grootschalige projecten vragen om innovatieve en kostenefficiënte oplossingen. Daarom hebben we geïnvesteerd in de nieuwste technologie op het gebied van puinbrekers. Onze hypermoderne puinbreker heeft een indrukwekkend verwerkingsvermogen van maar liefst 2500 ton per uur. Of u nu betrokken bent bij bouw- en sloopprojecten of milieuvriendelijke recyclinginitiatieven, onze puinbreker biedt de snelheid en efficiëntie die u nodig heeft. BRL2506-Certificering voor Extra Voordelen We zijn trots om te vermelden dat T2R de BRL2506-certificering heeft behaald. Dit betekent dat u bij ons niet alleen profiteert van puinverwerking op locatie, maar ook de mogelijkheid heeft om het gebroken puin rechtstreeks door te verkopen. Het minimaliseren van afval en het maximaliseren van winst was nog nooit zo eenvoudig. Volledige Logistieke Ondersteuning Bij T2R begrijpen we dat logistiek een cruciaal onderdeel is van elk project. Daarom bieden we uitgebreide transportdiensten om uw puin efficiënt en veilig te verplaatsen. Ons team staat voor u klaar in de gehele Benelux en Duitsland. Daarnaast kunnen we de benodigde vergunningen voor u organiseren, zodat u zich kunt concentreren op uw projecten. Neem Contact Op voor Meer Informatie Bij T2R zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten en ondersteuning aan onze klanten. Als u meer wilt weten over hoe T2R uw grootschalige projecten kan ondersteunen, neem dan vandaag nog contact met ons op. Samen kunnen we zorgen voor duurzaamheid, efficiëntie en winstgevendheid in uw projecten. Waar wacht u nog op? Ontdek de voordelen van onze hypermoderne puinbreker en onze expertise in puinverwerking. Bij T2R zijn we er om uw projecten te laten slagen.