Reserveer direct

Afval container huren in de buurt

Afval container huren in de buurt

Bouwcontainers huren in de buurt van Almelo én Vriezenveen, waar doe je dat?

Afval container huren in de buurt afbeelding

T2R heeft verschillende formaten containers geschikt voor de verhuur. Zo hebben we een 10 kuub container die veel ingezet wordt voor particuliere klussen in en rondom huis. En onze grootste container is de 40 kuub container die ideaal is voor klussen op bouwprojecten.

Waarvoor worden de containers van T2R vaak gebruikt?
Afvalcontainers worden vaak ingezet voor klussen in en rondom huis, daarnaast voor bouwprojecten. Het meest voorkomende afvalsoort welke wordt afgevoerd met een bouw/ afval container is bouw en sloopafval. Dit is een combinatie van verschillende afvalsoorten die vrij komen op het moment dat er iets gesloopt wordt.

Wat is de prijs voor een afvalcontainer?
Er zijn een aantal factoren die een rol kunnen spelen in de prijs van de afvalcontainer. De belangrijkste factor is de hoeveelheid die in de container past en het type afval. Daarnaast worden er vaak nog kosten berekend voor het verwerken van het afval en vanzelfsprekend het transport (halen en brengen) van de container. De gemiddelde prijs in Nederland ligt tussen de 250 en 320 euro voor een 10 kuub container inclusief btw en transportkosten. Afhankelijk van het type afval en de afstand tussen de beide locaties kan de prijs dus variëren.

Als particulier een afvalcontainer huren?
Ook privé is het mogelijk om een afvalcontainer te huren. Ga je aan de slag met de tuin, schuur of in huis en komt er afval vrij dan is een container een goede oplossing. Let op dat veel prijzen op internet excl. btw zijn. Als particulier betaal je dan nog 21% bovenop de aangegeven prijs. Daarnaast is het goed om te informeren wat de totale kosten gaan worden zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Niet zo veel afval? Wellicht is een “Big Bag” van T2R iets voor jou.
Soms is een container iets te veel van het goede en gaat het niet om zoveel afval. In die gevallen is een big bag de perfecte oplossing voor jouw klus. Een big bag kan maximaal 3 kuub houden en hierdoor wordt de prijs een stuk aantrekkelijker. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn neem dan een kijkje op onze container pagina door hier te klikken.

Wist je dat?
Veel mensen weten niet dat het tijdens het bouwen en slopen het verstandig is om het afval te scheiden. Maak zelf aparte stapels (bulten) en breng dit weg of organiseer een afvalcontainer. De meeste afvalverwerkers zullen namelijk kijken naar het duurste type afval en de volledige lading op die manier afrekenen. Wil je meer weten over de verschillende afvalsoorten kijk dan op de pagina van T2R met afvalsoorten. Klik hier en neem een kijkje.