Reserveer direct

bouwkraan huren

bouwkraan huren

Verreikers van T2R steeds vaker op de bouw te vinden

bouwkraan huren afbeelding

De tijd dat er op de bouw alleen nog maar bouwkranen ingezet worden met hoogwerkers ligt al een tijdje achter ons. T2R ziet steeds vaker dat een verreiker wordt ingezet als multifunctionele machine. Langzaam maar zeker ontdekt ook de kleine bouw ondernemer dat een verreiker bij het bouwen van huizen, hallen en schuren erg handig is. 

De aanbouwdelen maken het verschil.

Door de vele aanbouwdelen en het transport via vrachtwagen (waardoor meerdere aanbouwdelen meegenomen kunnen worden) is het mogelijk om in een dag of zelfs dagdeel veel meer voor elkaar te krijgen dan normaal zou lukken met een bouwkraan. 

Meest gekozen aanbouwdelen:

  1. Lierjib; de lierjib zorgt ervoor dat een verreiker daadwerkelijk als een bouwkraan kan functioneren, echter veel mobieler.
  2. Werkbak; voor inspecties of werken op hoogte is de werkbak ideaal, ook onze 3D werkbak wordt steeds vaker gebruikt voor klus aan de andere kant van een gebouw of zelfs viaducten en brug inspecties. 
  3. Blokken en gevelstenen klem; het zijn twee aparte aanbouwdelen maar worden vaak tegelijk ingezet. 
  4. Velkop; het snoeien van bomen is niet zonder gevaar, echter met de velkop van T2R wordt het een stuk overzichtelijker en gemakkelijker en daardoor ook veiliger. 

Afstandsbediening dus de handen vrij.

Onze verreikers zijn uitgerust met zogenaamde radio grafische bedieningselementen, hierdoor is het mogelijk om de verreiker op afstand te bedienen. Daarom zeggen wij van T2R, waar mogelijk helpen wij als we er zijn en kunnen we meedenken tijdens de klus. Of u nu beton gestort moet hebben een dakkapel gaat plaatsen of nog veel meer, wij helpen graag als we er toch zijn. 

Prijsvoordeel kan oplopen tot honderden euro's.

Vanzelfsprekend maken wij graag een prijs op maat voor uw klus, wel moet gezegd worden dat we vaak horen dat voor veel klussen een verreiker inzetten met machinist een stuk voordeliger is dan bijvoorbeeld een hoogwerker, lift en wellicht nog een bouwkraan inhuren. 

Ook interesse of meer informatie ontvangen?

 

Neem gerust contact met ons op via info@t2r.nl of bel naar 085 060 3068