Reserveer direct

Duurzaam slopen en direct puin recyclen met T2R uit Vriezenveen

Duurzaam slopen en direct puin recyclen met T2R uit Vriezenveen

Duurzaamheid, betaalbaar en milieu tijdens het slopen een groot thema ook T2R neemt de nodige stappen om verantwoord om te gaan met deze speerpunten.

Duurzaam slopen en direct puin recyclen met T2R uit Vriezenveen afbeelding

Milieuvriendelijk slopen

T2R, zet met puinrecycling op locatie in op duurzame sloopprojecten en hierdoor extra aandacht te besteden aan milieuvriendelijke praktijken. Dit omvat strikte naleving van lokale milieuwetgeving, zorgvuldige verwijdering van potentieel gevaarlijke materialen zoals asbest, en het minimaliseren van de ecologische impact van sloopactiviteiten. Het grootste voordeel wat T2R hierin kan bieden is het puinbreken direct op locatie bij de klant of het project. Hierdoor is het transport een stuk minder milieubelastend ten opzichte van het afvoeren van puin vrij komend uit sloopprojecten. 

 

Veiligheid voorop

Veiligheid is altijd een topprioriteit bij sloopwerkzaamheden, en T2R gaat nog een stap verder om ervoor te zorgen dat zowel werknemers als omstanders beschermd zijn tijdens het sloopproces. Rigoureuze veiligheidsmaatregelen en trainingen worden geïmplementeerd om een gecontroleerde en veilige schoolomgeving te waarborgen. Per project en situatie wordt gekeken wat er gedaan kan worden om ervoor te zorgen dat niet alleen de veiligheid gewaarborgd wordt, maar ook de overlast voor de buurt en de omgeving. 

 

Asbestonderzoek als standaardprocedure

In lijn met duurzaam slopen en in het kader van verplichtingen die door de overheid opgelegd worden, organiseert en/of voert het bedrijf grondige asbestonderzoeken uit als standaardprocedure voorafgaand aan sloopwerkzaamheden. Door deze proactieve benadering minimaliseert T2R de risico's van asbestblootstelling en draagt het bij aan een veiligere en gezondere werkomgeving en voldoen we bij elke klus aan de wetgeving voor asbest sanering. U kunt er voor kiezen om dit proces zelf te organiseren, echter bieden wij graag de mogelijkheid om u te kunnen ontzorgen bij de sloopwerkzaamheden van A tot Z.

 

Expertise en ervaring

Met jarenlange ervaring en bewezen expertise in de sloopindustrie en een groot aantal projecten in de omgeving Vriezenveen, Almelo, Hengelo, Hardenberg, en Enschede is T2R de ideale partner voor duurzame sloopprojecten. Klanten kunnen vertrouwen op de professionaliteit en toewijding van het team om sloopwerkzaamheden efficiënt, veilig en met oog voor duurzaamheid uit te voeren.

 

Aansprakelijkheidsverzekering voor extra gemoedsrust

Als extra geruststelling heeft het sloopbedrijf een uitgebreide aansprakelijkheidsverzekering om mogelijke schade tijdens de sloop te dekken. Dit onderstreept het “engagement” voor verantwoordelijk en zorgvuldig handelen.

Wilt u direct met T2R in contact klik dan HIER.

Wilt u een offerte aanvragen klik dan HIER.

Of bel 0546 603422