Reserveer direct

Inzet verreiker als hoogwerker

Inzet verreiker als hoogwerker

Het inzetten van een verreiker als vervanger voor de hoogwerker, kraan of shovel zien we bij T2R steeds vaker

Inzet verreiker als hoogwerker afbeelding

Groei in inzet van de verreiker op klussen rondom het bedrijf en huis.

Steeds vaker horen wij op een klus dat mensen er nooit aan gedacht hadden om een verreiker in te huren. Standaard wordt de hoogwerker gepakt voor klusjes op hoogte, wordt een kraan gehuurd of ingehuurd voor het tillen van zware objecten en wordt een shovel opgeroepen om grond te verzetten. Mensen zien bij iemand anders een verreiker staan en vragen zich af wat dat apparaat daar doet. Pas op het moment dat ze iemand spreken en horen wat je allemaal met een verreiker kan beginnen ze erover na te denken. 

Verreiker is multifunctioneel.

Een verreiker kan op veel verschillende manieren ingezet worden. Het opzetstuk is dan bepalend en omdat een verreiker vaak ingezet wordt in combinatie met vrachtwagen en dieplader kunnen er verschillende opzetstukken meegenomen worden naar een klus. Dit betekend dan ook dat je in 1 werkdag veel klussen kunt aanpakken. Een veel geziene combinatie is de werkbak, met lier jib en de schepbak. Zo heb je in een keer een Kraan, Hoogwerker en Shovel op de dam. Het voordeel is dat extra opzetstukken maar € 50,- meer kosten per dag. 

Veel ingezette opzetstukken zijn:

  1. Velkop voor het zagen van takken, bomen of boomtoppen.
  2. Werkbak om de verreiker in te zetten als hoogwerker.
  3. Lierjib voor het optillen van zware objecten.
  4. Kraancontainer waarbij je gemakkelijk daken kan opruimen of bijvoorbeeld zand op een verdieping kan krijgen.
  5. Vorkenbord voor het tillen van pallets. 
  6. Schepbak om de verreiker in te zetten als shovel.

Voorbeeld van een klus met verreiker.

Onlangs hebben we in Hardenberg een klus geklaard waarbij er dakgoten van een Hotel schoongemaakt moesten worden, een aantal dakpannen vervangen moesten worden en daarnaast was de vraag om zwarte grond te verdelen over een perkje en hebben we 3 bomen terug gesnoeid. In principe was de Hotel eigenaar ervan uit gegaan dat hij zelf een paar dagen zou moeten spitten voor de zwarte grond, een hoogwerker moest laten komen voor de dakgoot en dan ook nog contact op moest nemen met de boomchirurg voor het terug snoeien van de bomen. Wij hadden de afspraak om 8 uur in de ochtend staan, en zaten om 3 uur aan de koffie met alles weer op de dieplader geladen (tussendoor ook nog een bakkie koffie en een bammetje gehad). 

“Jongens dat hebben jullie mooi gedaan, snel geregeld en dit scheelt mij een hele hoop werk en als ik alles bij me kaar optel ook nog eens mooi wat geld, aldus Henk Hans van Hotel Hardenberg” 

Wil jij ook een verreiker met velkop huren klik dan HIER.

Ben je gewoon benieuwd naar de mogelijkheden dan kan je natuurlijk ook altijd bellen met 0546 603422