Reserveer direct

Mobiel puinbreken Europa

Mobiel puinbreken Europa

Informatie over het inzetten van een mobiele puinbreker op locatie volledig verzorgt door T2R

Mobiel puinbreken Europa afbeelding

T2R biedt scherpste tarieven in Nederland en omringende landen voor puinverwerking tot menggranulaat.


In de race om het scherpste tarief voor puinverwerking op locatie in Nederland en omringende landen te bieden, heeft T2R een mobiele rotorbreker aangeschaft die speciaal is gemodificeerd om hoge capaciteiten te breken. De vergrote doorvoeren alsmede extra grote magneet zorgen voor een optimale ontijzering. De mobiele breker is tevens voorzien van een separate zeefinstallatie met windshifter en back-up ontijzering om zorg te dragen voor een optimaal eindproduct dat voldoet aan uw wensen.


Voor een optimale capaciteit dienen de puinbrokken niet groter te zijn dan 50x50x30 cm. Voor Voor grotere brokken puin of beton is vanzelfsprekend ook een oplossing binnen T2R middels een starre vergruizer aan de rupsgraafmachine. Geen klus te gek in deze. 


Puinbreken op locatie van betoncentrale's 
Een uniek kenmerk van T2R is de mogelijkheid om betonpuin te breken tot granulaat zodat dit weer ingezet kan worden voor het fabriceren van betonproducten. Hiermee zorgt T2R voor een volledige circulair proces waarbij afval weer als grondstof gebruikt kan worden. 


Puinbreken op sloop locatie
Voordat het breken begint, zorgt T2R voor een breekmelding vier weken van tevoren bij het bevoegd gezag (gemeente of omgevingsdienst). De breekmelding wordt in deze periode beoordeeld en gepubliceerd. Minimaal 2 werkdagen voor aanvang werkzaamheden meldt T2R de start van de breekwerkzaamheden bij het bevoegd gezag, zodat de werkzaamheden daarna netjes conform wet- en regelgeving uitgevoerd worden. Klanten worden hierdoor volledig ontzorgt.


Binnen projecten hanteert T2R een standaardregeling waarbij vrijkomend staal, dat ontstaat door de ontijzeringsinstallatie, automatisch eigendom wordt van T2R. Niettemin staat het bedrijf open voor het bespreken van alternatieve regelingen op verzoek van de klant.


Extra diensten rondom het puinbreken op locatie
In de offertes biedt T2R de mogelijkheid om graafmachines en shovels mee te nemen voor het verwerken van het puin.. Dit geeft klanten de flexibiliteit om de diensten aan te passen aan hun specifieke behoeften.


T2R positioneert zich als de ideale oplossing voor puinbreekklussen boven de1500 ton, waarbij zij als eindproduct menggranulaat leveren met een grootte van 0 tot 31,5 mm. Dit 0-31,5 mm eindproduct voldoet zowel aan de civiel- als milieutechnische eigenschappen van het heden te daagse project.


Om het gemak voor klanten verder te vergroten, biedt T2R ook transportdiensten aan voor zowel de puinbreker als het geproduceerde menggranulaat. Het bedrijf benadrukt dat hun puinbrekers zijn ontworpen met minimale downtime, waardoor ze gemiddeld 120 tot 200 ton per uur kunnen verwerken. Het geoptimaliseerde proces in combinatie met de breker, zeef, rupsgraafmachine en shovel stelt T2R in staat om elke klus effici├źnt aan te pakken.


Met een bereik dat zich uitstrekt over heel Nederland en de omringende landen, verwelkomt T2R klussen van klanten die het menggranulaat zelf gebruiken of willen doorverkopen. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de diensten van T2R, wordt aangeraden contact op te nemen om scherpe tarieven aan te vragen, of het nu gaat om een eenmalig project of terugkerende opdrachten op locatie.
 

Klik hier om naar de contact pagina te gaan

of 

Klik hier om een aanvraag in te dienen