Reserveer direct

Veilig en betrouwbaar bomen of taken laten zagen

Veilig en betrouwbaar bomen of taken laten zagen

T2R uit Twenterand heeft het perfecte middel om grote bomen en/ of takken te kappen of te snoeien. Bekijk onze Manitou 2550 Velkop combo

Veilig en betrouwbaar bomen of taken laten zagen afbeelding

Het Snoeiseizoen Is Weer Begonnen bij T2R in Vriezenveen: Veilig en Efficiënt Snoeien Met Onze Nieuwe Velkop

Vriezenveen, Nederland – [1-11-2023]

Het snoeiseizoen is weer van start gegaan, en bij T2R zijn we klaar om uw boomverzorgingsprojecten veilig en efficiënt aan te pakken. Onze "Velkop", stelt ons in staat om bomen te snoeien en te kappen op moeilijk bereikbare plaatsen met precisie en veiligheid tot wel 25 meter hoogte.

Wat is de Velkop?

De Velkop is een krachtige aanbouwapparatuur voor onze verreiker die bomen en takken kan vastgrijpen en vervolgens met behulp van een zaagblad gecontroleerd kan snoeien of kappen. Dit innovatieve hulpmiddel maakt het mogelijk om zelfs de meest uitdagende bomen te behandelen, of ze nu dicht bij gebouwen, schuren of andere obstakels staan.

Waarom Kiezen voor T2R voor Uw Boomverzorgingsprojecten?

Bij T2R begrijpen we het belang van veiligheid en efficiëntie bij boomverzorgingswerkzaamheden. Onze verreiker met Velkop biedt talloze voordelen:

Veiligheid: Onze ervaren professionals kunnen bomen snoeien en kappen zonder risico op schade aan eigendommen of gevaarlijke situaties voor de bewoners.

Efficiëntie: Met de Velkop kunnen we projecten sneller voltooien zonder in te boeten aan kwaliteit.

Bereik: We kunnen bomen bereiken tot een hoogte van 25 meter, zelfs op lastige locaties.

Neem Vandaag Nog Contact Met Ons Op

Heeft u bomen die gesnoeid en/of gekapt moeten worden? Laat het ons weten! Onze professionele en ervaren medewerkers staan klaar om u te helpen met behulp van de Velkop en vanzelfsprekend andere geavanceerde apparatuur. Voor meer informatie of een offerte kunt u contact met ons opnemen via mail of telefoon.

Bij T2R in Vriezenveen streven we ernaar om de hoogste normen van boomverzorging en klanttevredenheid te leveren. Laat ons uw boomverzorgingsprojecten dit seizoen tot een succes maken!

Direct een specialist met verreiker en velkop boeken, Klik Hier